» Despre noi

BUN VENIT

Bun venit pe pagina KIMET SRL, partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul controlului nedistructiv, aparate de măsură și control, sisteme de măsurare liniare și unghiulare cu afișaj digital, aparate și materiale specifice examinărilor nedestructive cu lichide penetrante, pulberi magnetice contrast culoare și fluorescente, examinări cu radiații penetrante, radiografiere digitală, defectoscop US, marcaj industrial, etc...

DESPRE NOI

Societatea a fost înființată în anul 1993 de actualul administrator și director, oferind consultanță în domeniul examinărilor nedistructive.
Începând cu anul 1996, firma și-a schimbat profilul de activitate și a început să lucreze exclusiv în domeniul distribuirii materialelor pentru acest domeniu.
Astăzi societatea dispune de o experiență de 20 de ani în domeniul distribuirii produselor pentru control nedistructiv, având ca parteneri firme de prestigiu din Europa, SUA, Japonia.

Principii de bază care ghidează activitatea firmei:

  • Cunoaşterea permanentă a noutăților tehnice care apar în domeniul nostru de activitate pe piața Uniunii Europene și mondiale, precum și cunoașterea realităților economice specifice României, ne ajută să facem clienţilor noștri cea mai potrivită ofertă.
  • Produsele distribuite de către firma KIMET sunt achiziționate direct de la producători.
  • Relații excelente şi îndelungate cu clienții, bazate în primul rând pe încrederea reciprocă.