» Monitorizare temperatura » Etichete industriale » Etichete ireversibile » Eticheta De Temperatura Chillchecker Pentru Produse Frigorifice

Eticheta de temperatura ChillChecker pentru produse frigorifice

Eticheta de temperatura ChillChecker pentru produse frigorifice

Specificaţii

Gama noastră de indicatori de joasă temperatură oferă o soluție rentabilă pentru a identifica problemele de control al temperaturii în timpul transportului și depozitării mărfurilor.
 
CHILLCHECKER
Chillchecker, indicatorul de stocare la rece, confirmă că temperatura de stocare nu a fost depășită. Ușor de utilizat, indicatori auto-adezive sunt disponibile la temperaturi de -17°C, -8°C, -5°C, -2°C, +5°C, +9°C, +17°C, +20°C
 
1. Colorarea hârtiei albe apare după o perioadă scurtă de timp (nu mai mare de 5 minute), atunci când valoarea limită a temperaturii este depășită. Cu cât mai mult timp temperatura este peste valoarea limită, cu atât mai mult se va extinde colorarea.
 
2. Dacă temperatura scade apoi sub valoarea limită, colorarea se va opri, însa dacă temperatura crește din nou, colorarea va reîncepe. Efectul este, prin urmare, cumulativ.
 
3. Etichetele Chillchecker au o durată de depozitare de 6 luni atunci când sunt depozitate în mod constant sub temperatura lor de activare. Dacă produsul nu este răcit, atunci unitatea se poate activa, însă nu este nici o problemă pentru perioade scurte de timp în cursul transportului sau deplasării produsului în depozit.
 
Dimensiuni: 32 x 6 mm
Tip: Circular
Scala: °C și °F
Vandut in seturi de 100 buc.

Produse asemănătoare