» Control nedistructiv » Radiatii Penetrante » Radiografiere digitala si computerizata » Radiografie Digitala Portabila Hpx-pro

Radiografie digitala portabila HPX-PRO

Radiografie digitala portabila HPX-PRO
  • Radiografie digitala portabila HPX-PRO

Specificaţii

Prezentarea sistemului CR digital portabil HPX-PRO

Sistemul de radiografie computerizată HPX-PRO este construit pentru o calitate ridicată a imaginii, îmbunătățirea productivității și portabilitate extremă. Acest sistem de ultimă generație ușor, portabil, este o soluție de imagistică CR care se instalează în timp scurt și produce rapid imagini de înaltă calitate, utilizând un nou protocol de scanare/ștergere la o singură trecere. Software-ul HPX-PRO încorporează o nouă interfață cu utilizatorul, concepută pentru ca dvs. să realizați configurarea și imagistica rapid, cu capabilitate ”Modul Discontinuu”, pentru a ține pasul cu condițiile de proces extreme, cum ar fi imagistica în conducte. Noile instrumente software asigură, de asemenea, analiza rapidă a imaginii și raportare personalizată, pentru generarea de rapoarte unice pentru clienți, în câteva secunde. De la hardware la software, la lucrul departe, pe teren și partajarea instantanee a imaginilor, HPX-PRO este un sistem complet, conceput pentru a îmbunătăți productivitatea.

Portabilitate
HPX-PRO este cel mai mic, cel mai ușor sistem CR proiectat special pentru utilizare în domeniul NDT. Cu un mâner central ergonomic, învelit, acesta poate fi transportat la fel de ușor ca o valiză de mână. Cântărind doar 16 kg. și cu o lățime mai mică de 31 cm, poate fi ținut în mână cu ușurință.

Flexibilitate
Disponibilitatea energiei electrice în locații îndepărtate poate fi o provocare, dar nu cu HPX-PRO. Acesta poate să funcționeze de la rețeaua electrică (110/220V), sau utilizând un acumulator de alimentare obișnuit, de 24V. Lucrați acolo unde este nevoie, fără restricții de alimentare.

Software
La baza HPX-PRO este Software-ul INDUSTREX de la Carestream, cu o nouă interfață de utilizator simplificată, concepută pentru a permite configurarea rapidă a sarcinilor de lucru.
Spre deosebire de pregătirea lucrului folosind filmul convențional, mare consumatoare de timp, cu HPX-PRO vă pregătiți pentru ziua de lucru în câteva minute, în loc de ore. Și lucrați mai rapid, în medii solicitante, de mare productivitate.

Raportare
În combinație cu instrumentul de raportare personalizată al Software-ului INDUSTREX, HPX-PRO vă va ajuta să terminați ziua mult mai devreme, și cu o mai mare productivitate. Creați formulare personalizate reutilizabile și salvați un șablon unic pentru fiecare client. După ce ați realizat toate capturile de imagine, cu un clic pe un buton puteți crea rapoarte pentru clienți în doar câteva secunde.

PLĂCI DE IMAGISTICĂ
Când vine vorba despre imagistică digitală portabilă pe teren, este o necesitate să dispunem de plăci imagistice care pot rezista la aceleași medii aspre ca și HPX-PRO.
Obțineți flexibilitatea și imaginile cu contrast clar ale filmului de radiografie NDT, fără prelucrare umedă. Plăcile de imagistică digitală INDUSTREX Flex vă permit să capturați și să citiți imagini rapid, atât pe teren, cât și în laborator, permițându-vă să manipulați imaginile cu caracteristici de radiografie computerizată, sau să le partajați digital.
Excelente pentru inspecția eroziunii și a conductelor, plăcile de imagistică digitală Flex funcționează cu sistemele noastre CR și multe alte sisteme care acceptă plăci de imagistică flexibile alimentate manual.

Specificații HPX-PRO

 
Mecanism de alimentare: Perechi de role orizontale interne
Conectivitate: Ethernet
Rețea: Compatibilă DICOM și DICONDE
Flux de aer: Flux de aer pozitiv, filtrat, în scaner pentru controlul temperaturii
Sistem optic de scanare: Situat deasupra zonei de imagistică eliminând particule antrenate de gravitație
Ștergere: Lămpi de ștergere cu LED-uri de înaltă eficiență și consum redus de energie
Întreținere: Piese de uzură care pot fi întreținute de utilizator
Calibrare: Complet calibrat din fabrică și gata de funcționare
Rezoluția de scanare: 25 microni, 50 microni sau 100 microni
Dimensiuni placă: Maxim 6 inci lățime x maxim 96 inci lungime
Software: INDUSTREX (instalat și testat înainte de livrare) Windows 7 Ultimate 64 bit
Filtru: Filtrul de imagine EDGE de la Carestream oferă utilizatorilor o opţiune de filtre de afișare, în timp ce nu modifică niciodată imaginea sursă originală. Se poate mări claritatea imaginii sau intensifica prin egalizare cu scara de gri.
Monitor: Laptop, 3MP (color) sau 5MP (monocrom)
Carcasă: Construcție rigidă din aluminiu cu picioare de amortizare a vibrațiilor
Alimentare: 100-240 VAC (Detectare automată a nivelului)
Baterie: Acumulator standard 24 volți
Durata de viață a bateriei: 4 ore în standby / 45 minute scanare activă și ștergere pe baterie
Garanție: 1 an pentru componente și manoperă
Instalare: Se livrează complet și poate fi instalat la fața locului rapid și ușor de către client
Dimensiuni: 41 cm x 33 cm x 31 cm
Greutate: 16 kg

Produse asemănătoare