» Control nedistructiv » Spectrometre » Spectrometru Portabil Pentru Analiza Metalelor Cu Raze X

Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu raze X

Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu raze X
  • Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu raze X

Specificaţii

Sortarea aliajelor pe bază de raze X ... funcționează pe toate tipurile de aliaje. Analizor cu raze X extrem de mic, cu cea mai mică greutate, cel mai rapid. Cea mai bună tehnologie pentru aliaje inoxidabile și de temperaturi înalte. Mai bun decât laserul pentru așchii de metale inoxidabile și de temperaturi înalte. Detector complet ecranat pentru a evita perforările.

De ce raze X? Utilizatorii acestui tip au solicitat o nouă generație de analizor cu raze X. Pornind de la cerințele utilizatorilor și experiența noastră de zeci de ani cu XRF, am livrat ceea ce au dorit: în primul rând, o ergonomie excepțională. Aceasta a însemnat greutate minimă, un analizor mic, bine echilibrat, și o viteză excepțională, pentru a minimiza timpul de testare și a maximiza productivitatea. Cântărind mai puțin de 1,4 kg, acesta oferă o viteză orbitoare, și se poate utiliza pe tot parcursul zilei, fără a fi obositor.

Un afișaj vibrant. Am adăugat, de asemenea, un afișaj mare, ușor de vizualizat în toate condițiile de iluminare. Analizorul X utilizează cea mai recentă tehnologie de afișare pentru Smartphone de 5".

Cea mai recentă tehnologie pentru tuburi și detectoare cu raze X: Analizorul X oferă frecvențe de calcul excepționale, înaltă rezoluție (135 eV FWHM), și aproape 100% timp activ, garantând cea mai rapidă și cea mai precisă analiză a compoziției chimice și a calității.

Aliaje de aluminiu?
X este cel mai rapid analizor XRF disponibil pentru măsurarea aliajelor de Al cu fascicul dublu. Deși nu este aproape la fel de rapid sau precis ca și cel cu laser, este totuși cel mai bun analizor cu raze X.

Sătul de detectoare inutilizabile? Analizorul X dispune de singura tehnologie de detector cu scut dublu din domeniu. Un obturator din oțel unic, impenetrabil, de mare viteză, se deschide numai în timpul testării, combinat cu o grilă de protecție din fibră de carbon montată pe SDD.

Platformă Android, condusă prin aplicații: X, ca și Z, este la fel de ușor de utilizat ca un smartphone. Sistemul de operare bazat pe Android înseamnă că software-ul dvs. nu va fi niciodată învechit. Iar conectivitatea la imprimante și alte calculatoare este asigurată prin WiFi sau Bluetooth.

 

Produse asemănătoare