» Monitorizare timp si temperatura » Etichete inteligente TEMPIX » Eticheta Inteligenta Tempix Pentru Monitorizarea Temperaturii

Eticheta inteligenta TEMPIX pentru monitorizarea temperaturii

Eticheta inteligenta TEMPIX pentru monitorizarea temperaturii
  • Eticheta inteligenta TEMPIX pentru monitorizarea temperaturii
  • Eticheta inteligenta TEMPIX pentru monitorizarea temperaturii

Specificaţii

CUM FUNCTIONEAZA ETICHETA INTELIGENTA?
Indicatorul de temperatura Tempix releva daca un pachet a fost manipulat in intervalul de temperatura adecvat, pe tot parcursul de la producator pana la consumator. Cand bara de control neagra din indicatorul Tempix este vizibila, clientul poate fi sigur ca produsul a fost transportat si depozitat la temperatura corecta in lantul frigorific.
Daca produsul este pastrat in intervalul de temperatura corect, indicatorul va ramane neafectat pentru o perioada de timp nelimitata. Daca produsul a fost expus la o temperatura mai mare decat temperatura prevazuta pentru o perioada lunga de timp, bara de control din fereastra va disparea si codul de bare va fi blocat (va fi sters).
 
Indicatorul de temperatura poate fi utilizat pentru diferite cerinte de temperatura. Acesta poate fi setat intre -35°C si +32°C, cu o precizie de ±0,5°C
 
De exemplu, produsele congelate, cum ar fi inghetata, pot utiliza un indicator care este setat la -18°C, produsele din peste la +2°C, produsele din carne la +4°C, produsele de salata la +6°C, produsele farmaceutice la +8°C si produsele cosmetice la +30°C. Timpul de manipulare si timpul de expunere pot fi setate diferit, in functie de cerintele lantului frigorific. Indicatorul incepe sa monitorizeze lantul frigorific imediat dupa etichetare.
 
Echipamentul pentru aplicarea etichetei cu codul de bare, este construit cu componente si tehnologii bine testate, care asigura o fiabilitate foarte ridicata. Aceasta masina de imprimat etichete 2-in-1 este singura investitie de capital necesara. Toate componentele indicatorului de temperatura au fost aprobate pentru utilizare in industria de ambalare a produselor alimentare. Produsul este certificat Normpack, nr: 160 15 100 2 201 24.

Clientii au, de asemenea, o flexibilitate completa privind modul in care doresc sa imprime indicatorii de avertizare de pe eticheta. Daca acestia considera ca trebuie sa fie prevazut un timp suplimentar inainte de a declansa bara de control neagra sau codul de bare, sistemul poate fi ajustat prin intermediul unui program software simplu.