» Monitorizare timp si temperatura » Etichete inteligente TEMPIX

Etichete inteligente TEMPIX

PASTRATI PRODUSELE LA RECE CU O INOVATIE SUEDEZA UNICA
Eticheta inteligenta timp-temperatura Tempix este o inovatie suedeza unica, care asigura faptul ca un produs a fost manipulat la temperatura corecta pe tot parcursul lantului frigorific, de la producator la distribuitor. Eticheta inteligenta Tempix este ieftina si suficient de flexibila, pentru a putea fi aplicata pe toate produsele sensibile la temperatura – produse alimentare, produse farmaceutice, cosmetice, vin si in industrie.
 
URMARITI FIECARE PACHET DE LA PORNIRE PANA LA LIVRARE
Timpul mediu necesar pentru transportul produselor alimentare de la producator la distribuitor variaza de la 5 la 15 zile, cu circa 7-8 parti intermediare implicate in transportul cu lant frigorific. Prospetimea produselor alimentare si eficienta vaccinurilor depind de cat de bine a fost mentinut lantul frigorific pe parcursul intregii perioade de transport. Avand in vedere ca lantul frigorific este la fel de sigur ca si cea mai slaba veriga a sa, este suficienta o manipulare necorespunzatoare din partea unui singur furnizor de logistica, pentru a avea un impact negativ asupra calitatii produsului.
Spre deosebire de inregistratoarele de date de temperatura, eticheta inteligenta Tempix urmareste produsul pe tot parcursul de la fabrica pana la distribuitor si poate urmari abaterile de la temperatura prevazuta, cumulate in lantul frigorific. Daca indicatorul este intact, acesta garanteaza ca produsele sunt in stare buna atunci cand marfurile sunt vandute in magazine.
In perspectiva mai larga, gestionarea corecta a temperaturii conduce la pierderi reduse, la venituri mai mari si la marje de exploatare pentru toate partile implicate. Indicatorul de temperatura Tempix promoveaza mediul inconjurator, o sanatate buna si obiceiurile alimentare bune
 
CALITATE SI CONTROL EXTRAORDINAR PE TOT PARCURSUL PROCESULUI
Indicatorul de temperatura Tempix permite partilor interesate din lantul frigorific sa obtina o vizibilitate mai buna a limitelor de temperatura pentru livrarile de marfuri. Acestea pot, de asemenea, sa verifice cu usurinta ca produsele, si anume fiecare pachet, au fost manipulate la temperatura corecta in timpul transportului. Transparenta faciliteaza preluarea controlului asupra procesului de manipulare si responsabilitatea devine mai clara atunci cand este vorba despre productie, depozitare si transport. Rezultatul este o abordare imbunatatita a calitatii de catre cei care manipuleaza marfurile sensibile la temperatura.