Film INDUSTREX DR50

Film INDUSTREX DR50

Specificaţii

Fişiere ataşate:

Filmul INDUSTREX DR50

 

Filmul INDUSTREX DR50 este proiectat special pentru utilizare în tehnicile multi-film în mediul dvs. radiografic exigent. Cu raze X și raze gamma de înaltă tensiune, DR50 va oferi în mod constant contrast ridicat, granulație foarte fină, și sensibilitate superioară, pentru a satisface nevoile dvs. de examinare. Acesta încorporează tehnologia de emulsie T-GRAIN brevetată de Carestream Health pentru rezultate deosebite cu raze X directe sau cu ecrane din folie de plumb.

Elemente de bază
Filmul DR50 este un film extrem de durabil, cu viteză redusă, cu granule foarte fine. Acesta rezistă la temperaturi ridicate și la umiditate mare, și rezistă la artefacte de manipulare, cât și statice. Acest film este clasificat în Clasa specială conform ASTM E 1815 și în Clasa 1 conform EN ISO 11699-1.

Opțiuni de prelucrare
Filmul DR50 poate fi prelucrat manual sau automat, într-o serie de cicluri de prelucrare.
Observație: Respectați informațiile de precauție de pe etichetele produselor și Fișele tehnice de securitate ale materialelor. Developaţi cu rafturi și tanc, utilizând soluții regenerate în mod corespunzător.

Recomandat pentru:
Inspecții aeronave, ansambluri, piese turnate, componente electrice, materiale compozite (armate cu fibre), investigaţii criminalistice, muniții, dezamorsarea dispozitivelor explozive, aplicații nucleare, fabricarea pieselor sudate.

 

INDUSTREX
Procesoare/Cicluri
Bază + ceaţă Contrast1
M43ic—8 min 79°F (26°C) 0.19 5.4
M43ic—5 min 86°F (30°C) 0.20 5.55
1) Contrast calculat între densitățile nete de 1,5 și 3,5.

Produse asemănătoare