» Control nedistructiv » Radiatii Penetrante » Filme industriale

Filme industriale

Produsele INDUSTREX sprijină cerințele în creştere ale pieței de examinări nedistructive. Experiența noastră în domeniul științei imagistice se întinde la peste o sută de ani.
Dar un angajament de neclintit pentru inovarea produselor și serviciile pentru clienți au permis ca linia de produse INDUSTREX să obțină superioritate în industria NDT.
Produsele noastre ce includ filme, substanţe chimice și de prelucrare reprezintă soluţii de radiografie esenţiale pentru aplicații de examinări nedistructive. Noi înțelegem că mediile de examinare dinamice pot provoca incertitudini în operațiunile proiectelor importante. Linia noastră de produse fiabile funcționează în cele mai dificile condiții și oferă clienților rezultate consecvente, previzibile, de fiecare dată. Cu sprijinul unor experți de renume mondial în imagistică și cu servicii şi asistenţă de clasă mondială, tehnologia INDUSTREX este cea mai bună alegere pentru dvs., în cele mai exigente medii de examinare.

Filme INDUSTREX

Obțineți avantajele emulsiei T-Grain
Emulsia T-GRAIN oferă o tehnologie de ultimă oră, care este special concepută pentru aplicații de examinare radiografică industrială. Ce înseamnă acest lucru pentru dvs.?

Calitate remarcabilă a imaginii
Cu un ton rece, de imagine curată și zgomot redus, obțineți o imagine clară, curată, de fiecare dată.

Flexibilitate de prelucrare avantajoasă
Filmele funcționează bine în cicluri de proces standard — dar ele sunt la fel de eficiente în cicluri de proces mai lungi sau mai scurte.

Durabilitate excepţională
Filmele sunt rezistente static, mai rezistente la căldură decât sistemele convenționale, incredibil de robuste, și veți obține mai puține artefacte de la manipulare.

Caracteristicile filmelor (sensitometric)
Condiții de expunere ISO/EN: 200/220 kV, ecrane de plumb;
Soluţie de regenerare revelator cu o singură componentă INDUSTREX și fixator și soluţie de regenerare INDUSTREX LO.