Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb
Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb
Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb
Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb
Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb

Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb

Cere ofertă de preț
Cere ofertă de preț Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb






    Specificații

    • Tensiune maximă tub: 50kV 200µA 5W
    • Anod: Au
    • Detector: 25 mm2 SDD, 135eV
    • Pachet elemente: Pb
      Aplicație dedicată pentru elementul Pb în vopsele.
    • Calibrare: Liniară sau pătrată pentru plumb cu corecții de absorbție și de adâncime
    • Greutate: 1.35 kg cu baterie
    • Sistem de operare: Android
    • Dimensiuni: 18 x 26 x 11 cm
    • Display: 2.7" Color Capacitive Touchscreen, 400 MHz Qualcomm Adreno 306 2D/3D Graphics Accelerator
    • PC Software: SciAps Profile Builder

    Descriere

    Analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb – pur și simplu cel mai bun analizor de vopsea cu plumb făcut vreodată. Fără surse radioactive, fără înlocuire de izotopi!

    Acest analizor XRF portabil X-550 Pb pentru vopsea cu plumb stabilește un nou standard de performanță. Dispune de cea mai recentă tehnologie de detector și tub de raze x pentru a oferi cele mai rapide și mai precise rezultate la vopsele cu plumb. De asemenea, elimină izotopii radioactivi. Asta înseamnă eliminarea costurilor de înlocuire și de dezactivare a izotopilor, a costurilor de reglementare pentru deținerea și urmărirea materialelor radioactive.

    X-550 Pb este disponibil cu un tub de raze x fie cu anod de rodiu, fie cu unul din aur, în ​​funcție dacă operatorii doresc să efectueze testare de mediu pentru poluanți prioritari EPA și metale RCRA, sau analiză de aliaje sau de materiale miniere.

    SciAps X-550 Pb pornește rapid și rămâne rapid pe toată durata de viață a analizorului. Bazat pe testarea HUD PCS la niveluri de acțiune de 0,5, 0,7 și 1,0 mg/cm², majoritatea testelor se termină în 2 secunde iar cel mai lung test durează maxim 6 secunde. Durata de analiză în 5 ani va fi identică ca la data achiziției – unul dintre numeroasele avantaje ale tehnologiei tubului de raze x.

    Spre deosebire de unitățile cu surse radioactive, analizorul X-550 Pb folosește curent electric sub tensiune mare pentru a produce raze x. Aparatul nu emite radiații între teste, in cazul în care este oprit sau dacă bateria nu este conectată. În modul rapid de operare (Quick Mode) metoda de testare PCS este complet automatizată. De îndată ce analizorul X-550 Pb determină dacă nivelul vopselei cu plumb este peste sau sub nivelul acceptat, cu o precizie de 95%, testul se termină automat.

    X-550 Pb este construită pe platforma Android Google pentru exportul de date în timp real. Interfața utilizatorului are senzația unui telefon inteligent cu rezultate ușor de vizualizat pe un afișaj vibrant pentru toate condițiile de lumină. Wi-Fi, Bluetooth, GPS și USB încorporate înseamnă că utilizatorii se pot conecta la aproape orice sistem de management al informațiilor pentru date și rapoarte eficiente de testare.

    Video