Indicatori Thermax pentru suturi absorbabile

Indicatori Thermax pentru suturi absorbabile

Cere ofertă de preț
Cere ofertă de preț Indicatori Thermax pentru suturi absorbabile






    Specificații

    Descriere

    Sector:

    Medical

    Introducere/Proiect

    Suturile absorbabile (sau cusăturile dizolvabile) sunt folosite pentru a ține temporar marginile rănilor până când acestea s-au vindecat suficient pentru a rezista la stresul normal. Ele sunt defalcate prin procese naturale și, în funcție de material, procesul poate dura de la zece zile până la opt săptămâni. Ele sunt utilizate la pacienții care nu se pot întoarce pentru îndepărtarea suturii sau în țesuturile interne ale corpului. În ambele cazuri, acestea se vor dezintegra astfel încât să nu lase materiale străine sau să necesite proceduri suplimentare.

    Scop:

    Suturile trebuie asigurate in ambalaje care le prezinta sterile pentru utilizare, în stare excelentă. Sterilitatea suturilor trebuie menținută la depozitarea, manipularea și pregătirea lor pentru utilizare. Integritatea și rezistența fiecărei suturi rămân mult intacte până când sunt în mâinile chirurgului. Datorită naturii critice a produsului, acesta nu poate fi expus la temperaturi de peste 40°C, deoarece structura materialului va începe să se descompună.

    Soluţie:

    O companie medicală lider folosește indicatori Thermax® încapsulați la 40ºC pentru a se asigura că temperaturile în timpul transportului nu depășesc această temperatură vitală.