Transport de ciocolată

Transport de ciocolată

Cere ofertă de preț
Cere ofertă de preț Transport de ciocolată






    Specificații

    Descriere

    Sector:

    Alimentație

    Introducere/Proiect

    Temperaturile de depozitare și transport pentru ciocolată sunt extrem de importante, deoarece se poate deteriora cu ușurință atât în ​​ceea ce privește aspectul, cât și gustul.

    Scop:

    Un important producător de ciocolată și produse de cofetărie avea nevoie de o modalitate de a verifica dacă mărfurile au fost expuse la temperatura punctului de topire, deoarece acest lucru ar face ca constituenții grăsimi ai ciocolatei să se separe și apoi să se solidifice la re-răcire, lăsând ciocolata cu o culoare albă. /aspect gri.

    Soluţie:

    O versiune personalizată a 6 Level Mini Range 1 este utilizată pentru a monitoriza temperatura paleților pe care sunt transportate produsele pe bază de ciocolată în depozitul lor. Indicatorul este aplicat pe fiecare palet pentru a se asigura că produsul nu este expus la temperaturi mai mari de 29ºC. Acest proces demonstrează că paletul a fost depozitat și manipulat corect de la fabricație până la expediere. Verificarea temperaturii asigură, de asemenea, că mărfurile vor ajunge la destinație în stare de primă clasă.