Vopsea cu schimbare unică pe rezervoare de produse chimice

Vopsea cu schimbare unică pe rezervoare de produse chimice

Cere ofertă de preț
Cere ofertă de preț Vopsea cu schimbare unică pe rezervoare de produse chimice






    Specificații

    Descriere

    Sector:

    Inginerie

    Introducere/Proiect:

    De la 1 decembrie 2008, substanțele chimice fabricate în Europa în cantități de 1 tonă pe an sau mai mult trebuie să fie înregistrate la Agenția Europeană pentru Produse Chimice din Helsinki, conform directivei REACH. REACH (Registration, Evaluation, Authorization and restriction of Chemicals) este sistemul de control al substanțelor chimice în Europa.

    Scop:

    Pentru a oferi o soluție pentru a ajuta producătorii să se asigure că substanțele chimice și substanțele periculoase sunt depozitate și manipulate într-un mod care reduce la minimum riscurile prezentate de acele substanțe și care limitează expunerea oamenilor la acestea și pentru a respecta reglementări precum CAD (Directiva agenților chimici) și COSHH (Controlul Substanțelor Periculoase pentru Sănătate).

    Soluţie:

    O companie chimică cu sediul în Germania folosește un SC447 Thermal personalizat pe rezervoarele care sunt situate în exterior. Dacă substanța din rezervoare depășește o temperatură de 447 °C, vopseaua își schimbă culoarea pentru a indica că există o problemă cu rezervorul. Nu suntem conștienți de substanțele chimice exacte care sunt fabricate de această companie, cu toate acestea, suntem făcuți să credem că sunt periculoase și, ca atare, orice schimbări de temperatură sunt critice.