Transportoare grele din minele de cărbune

Transportoare grele din minele de cărbune

Cere ofertă de preț
Cere ofertă de preț Transportoare grele din minele de cărbune






    Specificații

    Descriere

    Sector:

    Inginerie

    Introducere/Proiect

    Una dintre cele mai mari organizații de manipulare a cărbunelui din lume, care operează 2 terminale de cărbune, funcționează continuu 24 de ore pe zi. Cu o capacitate de încărcare a navelor de 25 de milioane de tone pe an și, respectiv, 88 de milioane de tone pe an, aceste terminale primesc, asamblează și încarcă cărbune pentru export către clienți din întreaga lume. Cărbunele este golit din vagoanele de jos, apoi transportat pe o serie de transportoare către zonele de stocare. Mașinile de stivuire descarcă cărbunele în locurile de stocare și este apoi recuperat din depozite de către recuperatoare cu roți cu cupe și transportat pe un sistem dedicat de transportoare către încărcătoarele de nave.

    Scop:.

    O problemă recentă cu temperaturile de funcționare pe rulmenții transportoarelor grele a determinat această companie să monitorizeze echipamentul.

    Soluţie:

    Folosind o combinație de benzi reversibile și ireversibile, aceștia sunt capabili să monitorizeze atât temperatura maximă atinsă de rulmenți, cât și temperatura curentă de funcționare ca formă de TPM (întreținere preventivă totală). Acest lucru are aplicații în toate fabricile industriale grele în care funcționarea continuă este imperativă, astfel încât defecțiunile trebuie evitate și întreținerea trebuie planificată cu mult timp în avans.