» Control nedistructiv » Spectrometre portabile » Spectrometru Portabil Pentru Analiza Metalelor Cu Laser

Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu laser

Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu laser
  • Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu laser

Specificaţii

           Cel mai avansat şi precis analizor portabil disponibil pe piaţa mondială la ora actuală. Sistemul bazat pe tehnologia spectroscopiei  laser (LIBS) - care nu necesită nici o aprobare de la CNCAN - oferă cele mai joase limite de detecţie (LOD) pentru majoritatea elementelor din sistemul periodic, de la Hidrogen la Uraniu.
 
          Aceste aparate din Seria Z sunt cele mai adecvate sisteme care pot fi utilizate în sortarea şi analizarea compoziţiilor chimice ale aliajelor pe baza de Al, Cu, Ti, Ni, Co, etc şi  oţelurilor carbon slab şi înalt aliate, inoxdabile - inclusiv determinarea conţinutului de carbon.
 
         Analizele de mare acurateţe sunt realizate în mediu controlat cu argon, cea ce oferă o precizie de 10 ori mai mare decât în cazul aparatelor cu purjare în aer.
 
        Prin utilizarea unor procese de curaţire brevetate, este eliminată necesitatea pregătirii prealabile a mostrelor prin diferite procedee de curaţire, astfel reducând timpii de analiză şi sporind productivitatea – respectiv – facilitând utilizarea sistemului.

Produse asemănătoare