» Control nedistructiv » Spectrometre protabile » Spectrometru Portabil Pentru Analiza Metalelor Cu Laser

Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu laser

Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu laser
  • Spectrometru portabil pentru analiza metalelor cu laser

Specificaţii

Sortarea aliajelor pe bază de laser ... funcționează pe toate tipurile de aliaje. Cea mai bună performanță pe Al, aliaje de Mg și metale roșii. Măsoară Li, Be, B, C și elementele care nu pot fi determinate cu raze X.

Fără complicații cu radiațiile. Fără ecusoane. Fără inspecții.

Tehnologie de ardere dublă:  Z analizează cu ardere în aer și purjare cu argon – alegeți abordarea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Purjarea cu argon oferă o precizie îmbunătățită de 10 ori sau mai mult, în comparație cu arderea în aer.

Fără șlefuirea probei: "Curățarea prin impulsuri" de 50 Hz a analizorului Z arde materialele de suprafață, producând rezultate precise pe materialul curat sau murdar. Eliminați presupunerile operatorului cu privire la șlefuire și profunzimea acesteia. Analizorul Z are cea mai bună abordare a curățării, brevetată, dintre toate unitățile cu laser.

Păstrați-vă informațiile brevetate în proprietate: Software-ul "ProfileBuilder" pentru desktop/ tabletă permite utilizatorilor să modifice și să creeze noi calibrări sau calități. Ideal pentru producătorii de aliaje brevetate. Securitate: Senzorul de probă în curs de brevetare al analizorului Z vă permite să operați Z în condițiile clasei 1. Cea mai mică, cea mai ușoară, cea mai rapidă unitate LIBS de înaltă performanță. Bazat pe Android pentru actualizări ușoare și sfidarea învechirii, cameră de bord, WiFi și GPS.

De ce tehnologie de ardere dublă? Întrebați orice utilizator de echipamente originale cu scânteie. Purjarea cu argon oferă o precizie de 10 ori sau mai bună decât arderea în aer. Puteți identifica mai multe calități de aliaje care au specificații mai stricte, cu argon. Iar argonul este esențial pentru a obține o compoziție chimică bună la aliajele feroase și de temperatură înaltă. Pentru multe aplicații de bază de sortare și de identificare a aliajelor, arderea în aer este suficient de bună, mai ales cu laserul cel mai puternic al analizorului Z. De ce să renunțați la flexibilitatea ambelor opțiuni într-un singur analizor? Z este singura unitate LIBS care le oferă pe amândouă.

Produse asemănătoare